Wilt u een website laten maken?

Wilt u net als ons een website laten maken? Dan is het wellicht een goed idee om even verder te lezen. Mijn vrouw en ik zijn vorig jaar een kleine webwinkel begonnen waarmee we zelfgemaakt houten speelgoed verkopen. Ik had al wel enige ervaring met het bouwen van sites dus ik dacht dat dit geen probleem zou zijn. Nou, dat viel dus behoorlijk tegen. Al helemaal omdat ik geen flauw idee had hoe ik een webshop moest implementeren op de site. Ook het overleg met de banken waarmee het mogelijk zou zijn om te betalen werd ons erg lastig gemaakt. Daarom kon men alleen met de credit card betalen en niet met PayPal of het handige iDeal. Op die manier verloren we veel klanten. Een website laten maken lag daarom veel meer voor de hand. We wilden op den duur hier echt ons beroep van maken zodat we kunnen stoppen met ons oorspronkelijke veel saaiere werk. We maken namelijk maar wat graag speelgoed van hout, het is een ware hobby en we hebben er zelfs prijzen mee gewonnen. Maar met een slechte website lok je natuurlijk maar weinig klanten. Andere manieren van reclame maken zijn wat uit den boze omdat mensen simpelweg niet langer de moeite nemen om reclame te lezen of te kijken. De markt is hierin absoluut verzadigd. Een website laten maken, dat is waar we toen naar op zoek gingen. Gelukkig hadden we aan de trefwoorden “website laten maken” genoeg om via Google bij een zeer goed bedrijf uit te komen. Dit bedrijf is gevestigd in Twente, maar aangezien het toch gaat om een online bedrijf maakt de afstand niets uit. We zijn zelf woonachtig in Goes, dus de bespaarde reis kwam ons goed uit. Dat neemt overigens niet weg dat de werknemers van Webton door het hele land reizen als men liever fysiek contact wil hebben. Wel begrijpelijk hoor, er zijn soms erg grote bedrijven die hun website laten maken via Webton. Wij geloofden echter al snel dat we hier te maken zouden krijgen met een gerenommeerd bedrijf omdat hun tevredenheidscijfer maar liefst een 9,6 is. Kortom: enorm hoog.

Website laten maken door Webton

En dus hebben we contact met Webton opgenomen over de mogelijkheden tot het website laten maken. Hun contactgegevens staan overzichtelijk geplaatst op hun website. Je zou hen bijvoorbeeld kunnen bellen, ze zijn bij wijze van spreke ’s nachts nog wakker te maken. Of je stuurt ze een mailtje of vult het contactformulier in. Dat laatste hebben wij gedaan, want ondanks de uitvoerige informatie op de site wilden we toch graag nog meer weten over het website laten maken door Webton. Wij kijken nu eenmaal graag de kat uit de boom. We kregen dezelfde middag al een reactie terug met uitvoerige antwoorden op al onze prangende vragen. Dat stelde ons zeker gerust en daarom hebben we een verzoek tot een offerte ingediend met daarin alvast onze wensen en voorkeuren. De offerte die wij mochten ontvangen was zeer overzichtelijk en accuraat opgesteld. Je zag meteen dat je hier te maken hebt met een professioneel team die wel van wanten weet. Ondanks de uitvoerigheid is een dergelijke offerte geheel vrijblijvend. Je hoeft pas te betalen als je tevreden bent over het eindproduct. Een website laten maken bij dit bedrijf is dus werkelijk een geweldige manier omdat je nergens aan vast zit en zelf een onderdeel bent van het creatieve proces. Gelukkig niet van het technische proces, want daar ging ik destijds nogal de mist in. En zo hebben wij tot volle tevredenheid de website laten maken. De site beschikt nu over alle items die wij zo graag terug zien in een goede site.

  • Een overzichtelijke catalogus met het type speelgoed en type hout dat wij kunnen aanleveren.
  • Een online webshop waarmee het mogelijk is om op diverse manieren te betalen.
  • Doordat we hadden gevraagd of ze ook voor de linkbuilding en de zoekmachine optimalisatie willen zorgen zijn we nu ook ineens hoog terug te vinden via de bekende zoekmachines.

Toch een droomstart

En zo is het dan toch goed gekomen met ons bedrijfje. We hebben onderhand zelfs zoveel bestellingen dat we af en toe nachten moeten doorwerken en we er zelfs iemand bij in dienst moesten nemen om de bestellingen in ontvangst te nemen en af te wikkelen. Dankzij het website laten maken hebben we er dus enorm veel klandizie bijgekregen en dat is echt aan de professionaliteit van Webton te danken. We geven hen dan ook een dikke tien met een griffel. We hoeven nu niet meer onze website laten maken omdat we genoeg kunde hebben om zelf updates door te voeren. De designers hebben me destijds genoeg uitgelegd zodat ik nu zelf veranderingen op de site kan doorvoeren. Nieuwe foto’s of nieuwe ontwerpen bijvoorbeeld. Zo blijft de site mooi actueel en dus ook interessant voor de vele bezoekers. Een website laten maken kan je dus het beste overlaten aan Webton. Niet alleen voor het website laten maken moet je bij hun zijn, ook voor manieren om een hoge ranking te krijgen op de Googlesite ben je bij hen aan het goede adres. En wat te denken van het app ontwikkelen? Een website laten maken kan zoveel opleveren, dat hebben wij aan den lijve ondervonden. Schroom daarom niet langer en klim in de pen. Webton staat voor u klaar!